Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer del Baix Llobregat
Eusebi Soler, 1, 1r-1a, 08820 El Prat de Llobregat
Tlf. 93 379 00 22

Ma.Rosa Giner deixa la presidència de l'AFA després de 27 anys de plena dedicació.

Mercè Rull, gerent de l'AFA fins ahir, és escollida com a nova pesidenta per unanimitat a l'Assemblea General de l'Associació.
Viernes, 18 Junio, 2021
MA Rosa Giner, presidenta durant 27 anys, i Mercè Rull, nova presidenta de l'AFA.

 

Aquest dijous 17 de juny, l’AFA ha realitzat la seva Assemblea General Ordinària. Una Assemblea que es va dur a terme amb normalitat  en un format mixt, presencial-online, i que va comptar amb una important assistència de socis i sòcies, presencialment i telemàtica.

Un cop llegida i aprovada l’acte de l’assemblea anterior, es va passar a l’exposició de la feina feta durant aquesta any, de l’estat actual de l’AFA, dels Centres i, en general, de on ens trobem després d’aquest any tan atípic.

Tot seguit es va parlar del futur, del Dia Mundial que ve i de les previsions amb les que treballem per restablir tots els serveis que oferim ara que sembla que deixarem, per fi, enrere la pandèmia del COVID.

En acabat, va arribar el torn a l’exposició de la situació econòmica, del balanç de comptes de l’any, una exposició que va exemplificar uns números atípics com atípic ha sigut aquest període. I es que la pèrdua d’ingressos pel tancament de Centres i serveis va anar acompanyada també d’un descens de les despeses ( per l’ERTE i la manca de despeses en serveis i actes). 

D’altra banda, també hem tingut un augment de les subvencions i donatius que, sumat a l’import de l’herència rebuda del Sr. Lopera (que apareix per primer cop en un balanç) acaba traduint-se en un resultat positiu malgrat tots els malgrats.

 Exposada la situació econòmica, es van aprovar els comptes amb un 100% e vots a favor.

Però si aquesta assemblea passarà a la història de l’AFA, ho farà perquè, per primer cop en 27 anys i mig, va viure un canvi a la seva  presidència.

MA. Rosa Giner, presidenta de l’AFA des de la seva fundació, va presentar la seva renuncia al càrrec amb un emotiu parlament que ens va arribar a tots al cor. Son molt anys de plena dedicació a l’AFA, dedicació que -amb l’ajut de professionals, delegades, voluntaris, socis i administracions, com va reiterar la ja expresidenta- ha dut l’Associació a on ara es troba: a primeríssima línia de les AFAS de Catalunya i de l’estat espanyol. 

Mai podrem agrair prou la tasca, l’empenta, les hores i hores diàries que regalava altruistament -mai ha cobrat ni un euro- a l’Associació de Familiars de Persones amb Alzheimer del Baix Llobregat. Des d’aquí: moltíssimes gràcies perl que has fet pels malalts d’Alzheimer i les seves famílies de la comarca, de Catalunya (des de la junta de FAFAC) i d’Espanya (des de la junta de CEAFA a l’inici de la seva etapa a l’AFA).

Vacant el càrrec, doncs, l’assemblea va votar unànimement a favor de la única candidatura que es presentava per substituir la presidència i configurar una nova Junta Directiva, la que encapçalava Mercè Rull, psicòloga fins ahir gerent de l’AFA i que avui ja és la nova presidenta durant els propers 4 anys. Des d’aquí: Enhorabona i molts èxits de cara al futur!

 

La sección de noticias de afabaix.org es una recopilación de noticias publicadas en todo el mundo dirigida a cualquiera que quiera estar al día sobre las novedades de la enfermedad de Alzheimer que la investigación de la misma va generando. La AfaBaix, hace una selección de las informaciones y comprueba su veracidad, pero no se hace responsable de las opiniones ni del contenido de las mismas. Bajo ningún concepto se deben tomar estas noticias como sustitutivo de la valoración de los profesionales de la salud correspondientes, o del criterio médico en general.