es
Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Curs monogràfic sobre l’alzheimer i altres demències a Olesa de Montserrat.

noviembre 8, 2023 @ 5:00 pm - diciembre 1, 2023 @ 7:30 pm

Gratuito

 

L’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Baix Llobregat organitza periòdicament aquest seminari monogràfic sobre l’Alzheimer i altres demències.

L’objectiu general de la formació és millorar i ampliar el coneixement sobre la malaltia, aportar pautes i estratègies per afrontar les situacions conflictives i els problemes més freqüents, i intentar donar la millor qualitat de vida al malalt/a d’Alzheimer i a qui el cuida.

El curs monogràfic de l’AFA és una formació acreditada , en contingut i durada, pel departament de Drets Socials de la Generalitat, i que està pensada per a cuidadors, familiars, professionals d’atenció domiciliària i geriàtrica i, en general, a tothom que tingui interès en la temàtica.

El curs consta de diverses sessions amb contingut específic que es complementen per acabar oferint una perspectiva global de com s’ha de tenir cura d’un malalt/a d’Alzheimer o d’alguna altra demència.

La formació es durà a terme entre la Sala de plens de l’Ajuntament d’Olesa i Cal Rapissa, segons s’especifica en el calendari de sessions que podeu trobar al díptic.

El curs és gratuït, i es realitza els  dilluns, dimecres i divendres, de 17 a 19:30h. Comença el dia 8 de novembre i acaba l’1 de desembre. Podeu veure el contingut de les sessions programades al díptic en PDF adjunt.

Les inscripcions es poden fer telefònicament als Serveis Centrals de l’AFA Baix Llobregat (93.379.00.22 – 639.819.440), o a través d’un mail a l’adreça [email protected] o [email protected].

 

díptic curs Olesa 23

Detalles

Comienza:
noviembre 8, 2023 @ 5:00 pm
Finaliza:
diciembre 1, 2023 @ 7:30 pm
Precio:
Gratuito