es
Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Posposat el Curs monogràfic sobre l’Alzheimer i altres demències a Sant Joan Despí.

febrero 12 @ 4:00 pm - febrero 26 @ 6:30 pm

Gratuito

L’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Baix Llobregat organitza periòdicament aquest seminari monogràfic sobre l’Alzheimer i altres demències.

L’objectiu general de la formació és millorar i ampliar el coneixement sobre la malaltia, aportar pautes i estratègies per afrontar les situacions conflictives i els problemes més freqüents, i intentar donar la millor qualitat de vida al malalt/a d’Alzheimer i a qui el cuida.

El curs monogràfic de l’AFA és una formació acreditada , en contingut i durada, pel departament de Drets Socials de la Generalitat, i que està pensada per a cuidadors, familiars, professionals d’atenció domiciliària i geriàtrica i, en general, a tothom que tingui interès en la temàtica.

El curs consta de diverses sessions amb contingut específic que es complementen per acabar oferint una perspectiva global de com s’ha de tenir cura d’un malalt/a d’Alzheimer o d’alguna altra demència.

La formació es durà a terme a la Sala Camèlies del Centre Cultural Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí, al C. Major, 69.

El curs és gratuït, i es realitza de dilluns a divendres de 16 a 18:30h, excepte la sessió del primer dia, que anirà de les 17 a les 19:30h. Comença el dia 12 de febrer i acaba el dia 26. Podeu veure el contingut de les sessions programades al díptic en PDF adjunt al final d’aquestes línies.

Les inscripcions es poden fer telefònicament als Serveis Centrals de l’AFA Baix Llobregat (93.379.00.22 – 639.819.440), o a través d’un mail a l’adreça [email protected], o via Delegada de Sant Joan Despí, Sra. Joana Fonollosa (telf. 680.567.297).

Quan us puguem confirmar les noves dates us les farem saber!

 

díptic curs St. Joan Despí feb2024

Detalles

Comienza:
febrero 12 @ 4:00 pm
Finaliza:
febrero 26 @ 6:30 pm
Precio:
Gratuito

Local

Centre Cultural Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí
C. Major 69.
Sant Joan Despí, Barcelona 08970
+ Google Map