es
Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Inauguració de la nova seu de l’AFA Baix Llobregat al Prat.

septiembre 20 @ 6:00 pm - 8:30 pm

Gratuito

L’AFA va iniciar el seu camí de la mà de M. Rosa Giner al seu domicili particular al Prat, però, a mesura que ha anat creixent, ha necessitat, òbviament, de més personal i més espai.

Exceptuant aquella etapa inicial, l’Associació s’ha gestionat durant la resta de la nostra trajectòria des del que era un habitatge ubicat en un primer pis del Carrer Eusebi Soler de la nostra ciutat, guanyant llocs de treball a mesura que anàvem creixent, passant del no-res a gestionar els quatre Espais d’atenció als malalts d’Alzheimer que dirigim avui en dia, així com una extensa cartera de serveis per malalts i malaltes i els seus familiars arreu del Baix Llobregat.

A les portes de celebrar el nostre 30è aniversari però, hem cregut convenient fer un pas endavant i acostar a la ciutadania la seu Central de l’AFA, baixant-la a peu de carrer, fent-la accessible, sense barreres arquitectòniques que puguin limitar l’accés de les persones amb mobilitat reduïda com passava fins ara.

Volem donar visibilitat a l’AFA, integrar-nos en el paisatge pratenc amb una seu a l’alçada del volum de treball que a hores d’ara tenim, en un espai obert, transparent, pensant per treballar-hi i poder-hi oferir assessorament, orientació i atenció integral a les persones que ens necessitin.

Volem fer una seu funcional, sense estridències i que sigui el més eficient energèticament possible. Com a entitat i com a ciutadans del món volem dur a terme la nostra tasca amb una gestió energètica i de residus el més responsable i sostenible possible.

La iniciativa de reubicar els Serveis Centrals de l’AFA a l’espai que fins ara fèiem servir de magatzem és una proposta acceptada per unanimitat per la Junta directiva que va rebre el suport, també unànime, de la darrera Assemblea General de Socis de l’AFA Baix Llobregat.

En aquesta nova seu hi treballem des de finals d’agost, però la inauguració oficial es farà el dia 20 de setembre, aprofitant l’efemèride del Dia Mundial de l’Alzheimer.

Hi esteu tots i totes convidats! 🙂

Detalles

Fecha:
septiembre 20
Hora:
6:00 pm - 8:30 pm
Precio:
Gratuito

Organizador

Local

Seu de l’AFA Baix Llobregat
Eusebi Soler 1, local
El Prat de Llobregat, 08820
+ Google Map
Teléfono:
93.379.12.44