es

La 6a Cursa de la Dona Dream Runners de Cornellà recolza l’AFA.

Aquest proper diumenge 13 de març es celebra a Cornellà la Cursa de la Dona Dream Runners, una cursa que arriba ja a la sisena edició i que enguany destinarà tota la recaptació de les inscripcions (10€ per persona major de 15 anys) a un projecte d’IPI-COOP de suport a persones amb diversitat funcional de Cochabamba (Bolívia) i a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Baix Llobregat.

És aquesta una cursa oberta a nens i nenes de 6 a 14 anys i a noies/dones de + de 15 anys. Amb sortida i arribada a l’estadi municipal d’Atletisme de Cornellà de Llobregat, la cursa transcorre per 5km dels carrers del centre de la ciutat. És un recorregut apte per a qualsevol condició física i es pot fer caminant o corrent. Tots els participants rebran obsequis diversos i una samarreta tècnica commemorativa. La cursa és cronometrada i amb xip i hi hauran premis per a les tres primeres classificades, però el més important és participar-hi.

La cursa la organitza Dream Runners amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà i comptarà amb la col·laboració de voluntaris de l’AFA.

Dream Runners és una Associaicó d’amants del running que busca fusionar els conceptes de running, fundraising i solidaritat, córrer per un somni,  fer-ho per una causa comuna i solidària que ens uneixi en l’esforç. Dream Runners participa i organitza curses solidàries amb el suport i col·laboració de diferents ens i organismes públics i/o privats, implicant els corredors en una causa solidària comuna que ens uneixi en l’esforç.

Des de l’AFA Baix Llobregat volem agrir de tot cor que hagin pensat en la nostra Associació i en la lluita contra l’Alzheimer per aquesta edició de la Cursa de la Dona. Moltíssimes gràcies i que guanyi la millor!

Per inscriure-us, fer un donatiu ,conèixer el recorregut de la cursa i saber més de la iniciativa Dream Runners podeu clicar en aquest enllaç.

No us la perdeu!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *