ca
Sense categoria

La 6a Cursa de la Dona Dream Runners de Cornellà recolza l’AFA.

Aquest proper diumenge 13 de març es celebra a Cornellà la Cursa de la Dona Dream Runners, una cursa que arriba ja a la sisena edició i que enguany destinarà tota la recaptació de les inscripcions (10€ per persona major de 15 anys) a un projecte d’IPI-COOP de suport a persones amb diversitat funcional de Cochabamba (Bolívia) i a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Baix Llobregat.

És aquesta una cursa oberta a nens i nenes de 6 a 14 anys i a noies/dones de + de 15 anys. Amb sortida i arribada a l’estadi municipal d’Atletisme de Cornellà de Llobregat, la cursa transcorre per 5km dels carrers del centre de la ciutat. És un recorregut apte per a qualsevol condició física i es pot fer caminant o corrent. Tots els participants rebran obsequis diversos i una samarreta tècnica commemorativa. La cursa és cronometrada i amb xip i hi hauran premis per a les tres primeres classificades, però el més important és participar-hi.

La cursa la organitza Dream Runners amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà i comptarà amb la col·laboració de voluntaris de l’AFA.

Dream Runners és una Associaicó d’amants del running que busca fusionar els conceptes de running, fundraising i solidaritat, córrer per un somni,  fer-ho per una causa comuna i solidària que ens uneixi en l’esforç. Dream Runners participa i organitza curses solidàries amb el suport i col·laboració de diferents ens i organismes públics i/o privats, implicant els corredors en una causa solidària comuna que ens uneixi en l’esforç.

Des de l’AFA Baix Llobregat volem agrir de tot cor que hagin pensat en la nostra Associació i en la lluita contra l’Alzheimer per aquesta edició de la Cursa de la Dona. Moltíssimes gràcies i que guanyi la millor!

Per inscriure-us, fer un donatiu ,conèixer el recorregut de la cursa i saber més de la iniciativa Dream Runners podeu clicar en aquest enllaç.

No us la perdeu!