ca

Cursos

La malaltia d’Alzheimer és una malaltia complicada amb moltes peculiaritats. Hi ha trets comuns característics i n’hi ha que varien en funció de cada malalt, i hi ha un procés evolutiu i diferents etapes amb les seves característiques i necessitats específiques.

Per poder cuidar una persona malalta d’alzheimer de la millor manera possible -tant pel malalt com pel cuidador- hem de conèixer la malaltia i tenir recursos i coneixements sobre la mateixa.

Amb aquesta finalitat, doncs, l’AFA organitza periòdicament cursos i xerrades tant per a professionals sanitaris com per a voluntaris i cuidadors.

El curs monogràfic sobre la malaltia d’Alzheimer i altres demències que imparteix l’associació amb professionals propis i d’altres col·laboradors externs és una formació acreditada per la Generalitat de Catalunya que va destinada a familiars, cuidadores i professionals del sector i que busca oferir una visió global de la malaltia. Consta de diferents sessions, impartides per professionals de l’AFA, que tracten diferents aspectes relacionats amb la demència, l’autonomia personal i la dependència.

L’objectiu general del curs és millorar i ampliar el coneixement sobre la malaltia, aportar pautes i estratègies per afrontar les situacions conflictives i els problemes més freqüents i intentar donar la millor qualitat de vida al malalt d’Alzheimer i a qui el cuida.

Objectius específics

  • Aprofundir en el coneixement de la malaltia d’Alzheimer i d’ altres demències i patologies que generen dependència i manca d’autonomia.
  • Adquirir eines pràctiques d’intervenció amb els malalts i les seves famílies.
  •  

Freqüència

Els cursos, conferències i xerrades es programen puntualment a diferents poblacions en funció de diferents factors.

Quan es programin es publicarà a la nostra web i es difondrà a les nostres xarxes socials.

Contacte

Per a més informació emplenar el formulari de contacte.

Demanar assesorament