ca

Acollida

El servei d’acollida és desenvolupat pels delegats i delegades de l’Associació  en els diferents municipis, així com pels professionals dels Serveis Centrals de l’entitat.   Per tant, per professionals qualificats i persones que han viscut de primera mà la malaltia i tenen molt anys d’experiència a la nostra Associació.

Aquest servei consisteix en l’atenció personal i/o telefònica de qualsevol consulta realitzada per un familiar afectat en relació a la malaltia, a les necessitats que presenta el malalt i la seva família i als serveis que ofereix la nostra associació.

És una primera atenció al familiar i al malalt  en un dels pitjors moments del desenvolupament de la malaltia,  en el que la por i la desconeixença deixen els afectats necessitats d’orientació, ànims i respostes. Per tant és una atenció vital que pot marcar el procés de la infermetat.

L’atenció té una freqüència setmanal amb uns horaris establerts, tot i que a algunes poblacions -al disposar de diferents espais d’atenció gràcies a la col·laboració dels ens municipals i autonòmics- es pot programar per a qualsevol dia de la setmana.

En el cas de moltes de les delegades, telefònicament aquesta atenció es dispensa tots els dies de la setmana a, pràcticament, qualsevol hora.

Durant l’horari d’oficina dels serveis centrals de l’AFA també es realitza aquest servei per part dels professionals que allí hi treballen.

OBJECTIUS

L’objectiu és donar atenció, suport, informació, orientació  i contenció a les persones que es troben en aquesta situació i que no saben com han d’actuar o com han de tractar el seu familiar malalt.

Com a conseqüència d’aquesta finalitat, els objectius més específics són la dotació de recursos als familiars i l’oferiment de serveis, tant pels malalts com pels seus cuidadors.

Podeu veure la taula de delegacions de l’AFA clicant aquí.

Contacte

Per a més informació emplenar el formulari de contacte.

Demanar assesorament