ca

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

A.F.A. BAIX LLOBREGAT G61516746, amb domicili en C / Eusebi Soler nº 1, 1r-1a, 08820, el Prat de Llobregat Telèfon 933.790.022 i mail [email protected]

FINALITAT

La finalitat de la creació, existència i manteniment és el tractament de les dades amb exclusius fins de de poder fer efectiu el nostre servei i realitzar la facturació de la mateixa.

LEGITIMACIÓ

La base legal per al tractament de les seves dades és l’execució de la prestació de servei entre el titular de la dada i el responsable de l’tractament i aquesta informació personal es conservarà mentre es mantingui la prestació de l’mismoo durant el temps estrictament necessari per complir amb les obligacions legals.

PERÍODE DE CONSERVACIÓ

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la prestació de servei o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

DESTINATARIS

Mentre duri el tractament de les dades de l’interessat, A.F.A. BAIX LLOBREGAT no cedirà les dades a tercers, llevat que hi hagi obligació legal.

En els supòsits que, per a la realització de tractaments de tipus administratiu, fiscal, comptable i / o comercial, es compti amb els serveis de tercers, es formalitzarà degudament el preceptiu contracte d’encarregat de tractament, amb la finalitat de garantir la seguretat i confidencialitat de les dades de l’interessat davant de tercers.

DRETS

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades de caràcter personal, així com a sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, si escau, sol·licitar la supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a la finalitat que van ser lliurats així com retirar el consentiment atorgat. També pot exercir el seu dret a la limitació de l’tractament, de manera que les seves dades no seran suprimits però el tractament dels mateixos estarà subjecte a limitacions.

Els exercicis de portabilitat i automatització de decisions no apliquen en aquest cas per la tipologia de dades i tractament dels mateixos.

Reglament General de Protecció de Dades (RGPD)

En nom de A.F.A. BAIX LLOBREGAT, propietària de l’domini web www.afabaix.org els informem que tractem la informació que ens facilita en el present formulari per tal de poder atendre la seva sol·licitud. Les dades proporcionades es conservaran mentre es realitza el processament de la seva sol·licitud i se li dóna resposta. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en A.F.A. BAIX LLOBREGAT estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.