ca

AVÍS LEGAL

El propòsit d’aquest Avís Legal, és informar els usuaris de www.afabaix.org, domiciliada a, c / Eusebi Soler nº 1, 1r-1a la raó social de l’responsable de l’tractament és A.F.A. BAIX LLOBREGAT, de quin és la seva política de protecció de la privacitat i confidencialitat de les dades de caràcter personal segons el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) que els seus usuaris faciliten de forma lliure i voluntària.

A.F.A. BAIX LLOBREGAT posa en el seu coneixement que disposa de les seves dades de caràcter personal especificats en el corresponent registre d’activitats de el tractament de l’empresa denominat Gestió d’Usuaris web.

La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment obtingut de el mateix titular de l’tractament en el moment d’emplenar el formulari on-line i acceptar de forma expressa el mateix així com l’interès legítim mostrat en el moment de contactar amb nosaltres.

La finalitat de la creació, existència i manteniment és el tractament de les dades amb exclusius fins de de poder atendre a la seva sol·licitud realitzada.

Els destinataris de la informació són tots els departaments, compartiments, locals i ens associats en els quals s’organitza A.F.A. BAIX LLOBREGAT i no seran cedides a cap tercer excepte en els casos que hi hagi una obligació legal.

En tot cas, vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en A.F.A. BAIX LLOBREGAT estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.

Tots els camps del formulari on-line (excepte el TELÈFON) són d’obligada cumplimentació per poder fer efectiva la seva sol·licitud d’informació i / o enviament de newsletters.

La Web www.afabaix.org ha adoptat les mesures d’índole tècnica i organitzatives necessàries, segons el nivell de seguretat de protecció de dades que li correspon legalment, per garantir la seguretat de l’tractament de dades de caràcter personal que constitueixen el seu fitxer automatitzat. No obstant això, l’usuari ha de ser conscient que en l’actualitat les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables i per tant no s’està fora de perill de possibles intromissions il·legals i indegudes, que no serien responsabilitat de A.F.A. BAIX LLOBREGAT, ja que ella ha actuat amb la diligència deguda per a protegir les dades conforme determina la llei.

La Web www.afabaix.org utilitza cookies o altres procediments similars amb finalitats merament estadístiques. Aquestes informacions es capten de forma automàtica i anònima, de manera que no és possible identificar individualment a cap usuari. Els usuaris poden impedir el funcionament de les cookies mitjançant les opcions que tots els navegadors posen a la seva disposició. Es recomana als usuaris que volen desactivar les galetes que consultin els sistemes d’ajuda dels navegadors que utilitzen

La Web www.afabaix.org farà tot el possible perquè les seves dades estiguin sempre actualitzades. No obstant això, la responsabilitat sobre la qualitat de les dades depèn de titular d’ells, per aquest motiu si hi ha alguna modificació de les dades l’usuari de la web els comunicarà el responsable de l’Arxiu, declinant aquesta tota responsabilitat en cas que ometi la seva obligació de notificar els canvis.

La prestació de l’servei de portal i les presents condicions d’ús del Lloc Web es regeixen per la Llei Espanyola. Per a qualsevol discrepància en l’execució, interpretació, compliment d’aquestes condicions, les parts se sotmeten als jutjats i tribunals COMPETENT

Aquest lloc està protegir amb reCAPTCHA de Google i la Privacy Policy i els Terms of Service apliquen.