ca

Serveis a domicili.

Durant l’època de restriccions més dures de la pandèmia de COVID-19, els usuaris dels serveis de l’AFA van patir amb el tancament preventiu dels serveis que els beneficiaven.

Essent més conscient que ningú de les necessitats del col·lectiu que atenem i de les dificultats de tenir-ne cura a casa, l’AFA no es va voler resignar a quedar-nos de braços plegats davant de la impossibilitat d’obrir els nostres espais d’estimulació cognitiva i va buscar solucions per seguir al costat de qui tant ens necessita.

D’aquella cerca de solucions van néixer el servei d’estimulació cognitiva a domicili i els tallers online. Serveis molt ben acollits pels nostres malalts i malaltes que formen part ja permanentment del catàleg de serveis de l’AFA.

A continuació podeu veure més detalls sobre els serveis online i a domicili de l’AFA Baix Llobergat:

.Atenció telefònica i online i acollida i recepció de nous casos. Trucant al telèfon 93.379.00.22, al de la delegació que us quedi més a prop  o a través del mail [email protected]

.Seguiment de familiars i usuaris dels Alois i dels tallers  de la mà de les responsables dels mateixos, que segueixen a disposició de qui ho necessiti per resoldre qualsevol dubte o circumstància que pugui sorgir durant els període de confinament.

.Tallers d’estimulació cognitiva online, grupals i individuals mitjançant videotrucada. El preu és de 100€ mensuals pels tallers diaris i de 30€ per un taller a la setmana.

.Suport emocional personalitzat i grups de suport gratuïts per videoconferència.

.Hem creat i penjat material didàctic a les nostres xarxes socials perquè els nostres malalts puguin seguir treballant l’estimulació cognitiva des de casaTambé podeu fer una ullada als consells per al confinament amb una persona amb alzhèimer.

.El nostre servei d’ajudes tècniques segueix funcionant amb normalitat.

.Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) amb totes les garanties de prevenció. Podeu veure més detalls sobre el Servei d’Atenció Domiciliària a la pàgina pròpia del servei. Més informació a Atenció SAD o envieu un email a [email protected]

. Un nou servei d’estimulació cognitiva personalitzada a domicili. El preu del servei és de 12€ per hora pels socis. 

Aquests dos serveis a domicili els pot sol·licitar qualsevol soci, però es prioritzarà a aquelles persones que tinguin plaça en algun dels nostres Centres Alois i no hi puguin assistir per les restriccions d’aforament. Igualment, es farà una valoració de cada cas per oferir aquest serveis de disponibilitat limitada i molt demandats  a aquelles que més ho necessitin.

Per a més informació i contractació de serveis podeu trucar als serveis centrals de l’AFA (93.379.00.22) o posar-vos en contacte amb la vostre professional de referència: