ca

21 de setembre, Dia Mundial de l’Alzheimer.

 

El  21 de Setembre es celebra el Dia Mundial de l’Alzheimer, una jornada d’informació i reivindicació per fer visible a tota la societat la problemàtica de la malaltia i les conseqüències que genera tant al malalt que la viu com als familiars que la pateixen.

Des d’AFA Baix Llobregat realitzem una campanya de difusió de la problemàtica (en podeu veure el pòster sobre aquestes línies) i tot un seguit d’actes per, com cada any, honrar aquesta efemèride i conscienciar i informar la ciutadania en general. Podeu veure tots els actes programats descarregant-vos el programa comarcal d’actes del Dia Mundial 2016,  a l’enllaç que trobareu al final de la noticia.

Intentarem fer arribar la nostra veu com a representants de les famílies, exposant les mancances i necessitats que tenen en el dia a dia. Confiem que els responsables socials i polítics s’impliquin en un problema que afecta a 60.000 malalts a Catalunya, dada que s’incrementa amb el pas del temps.

També, com cada any, convidem a tots els socis, amics i voluntaris que participin en les activitats que durem a terme i que esperem siguin del vostre interès.

És molt important per a nosaltres la vostra col·laboració, tant en els actes programats com en les taules informatives i petitòries, sempre tenint en compte la disponibilitat i el temps que disposi la persona

voluntària. Per participar podeu contactar amb les delegades de cada població.

Quan veiem les taules petitòries pels carrers dels nostres pobles, no passem de llarg. Tots podem col·laborar i aportar el nostre granet de sorra per una causa solidària que ens permeti seguir ajudant als

malalts i a les famílies. Diuen que cada donatiu d’un euro que es destina a una associació benèfica multiplica per set el seu benefici, perquè la força de la unió per una mateixa causa i la generositat de tots plegats persegueixen un objectiu comú. Hem de tenir present que l’Alzheimer és i pot ser un problema de tots.

Moltes gràcies.