ca
Sense categoria

Actualització de preus d’alguns serveis de l’AFA de cara al 2023.

Com ja sabeu -perquè es públic i ho patiu també a la vostra butxaca- estem vivint un període d’increments de preus de matèries primes general que ho està encarint tot. Com vosaltres, l’AFA no és aliena a tots aquests augments, que van des del cost de l’electricitat al del paper, passant pels menús, el material didàctic i, en general, qualsevol de les despeses que té l’AFA.

L’AFA Baix Llobregat té la finalitat de servir-vos, i per fer-ho necessitem ser, com tothom, viables econòmicament. És per això -i perquè per rebre subvencions ens exigeixen que es pagui una part del servei- que fa un parell d’anys l’Assemblea va autoritzar el Plà de Sostenibilitat Econòmica de l’entitat, plà que ja inclogué, entre d’altres actuacions, començar a cobrar per recursos que havíem ofert gratuïtament durant més de 20 anys.
Des de que va començar aquesta espiral alcista l’AFA ha seguit una política de contenció de despeses per afrontar la situació, però, lamentablement, no és suficient. És per això que, a contra cor i dins de la ineludible necessitat de ser econòmicament sostenibles, l’AFA es veu obligada a augmentar el preu dels nostres Centres Alois, de l’Espai Fem Memòria i de les Aules de Memòria.

El preu d’aquests Centres no ha pujat durant anys tot i que el contracte estipula que ho farà anualment en funció de l’IPC. L’augment d’enguany, sabent que tots estem patint aquest increment de costos generalitzat que sembla no tenir fi, hem procurat que sigui el més reduït possible.

D’altra banda, també he augmentat lleugerament els preus del SAD i de l’estimulació cognitiva a domicili .

Us adjuntem el llistat actualitzat de preus del 2023, generals i d’ajudes tècniques (que no han patit cap augment). Les noves tarifes començaran a aplicar-se a partir del febrer de 2023 i les podeu trobar actualitzades també al llistat de preus de serveis de la propia web.

Qualsevol dubte, ja sabeu on trobar-nos.

 

PREUS SERVEIS AFA2023

 

preus ajudes tècniques 2023