ca

Castanyada al Centres Aloïs

 

El passat divendres, 31 d’octubre, vigília de Tots Sants, vàrem celebrar als Centres Aloïs la Castanyada, i com és típic aquí a Catalunya no podia faltar el taller de reposteria de panellets! La jornada va ser de lo més entretinguda perquè ja de bon matí ens hem posat a elaborar-los. Això sí, aquest any hem deixat reposar la massa vint-i-quatre hores, així que aquest tot va anar  rodat. 

Ens vam repartir la feina per grups i tothom va col•laborar en major o menor mesura realitzant alguna tasca. Vem fer panellets de pinyons, d’ametlla, de coco i, pels més dolços, de xocolata. Segons els usuaris aquest any ens han quedat més bons que mai,  i és que hem afegit moniato a la massa. Potser aquest ha estat el secret…

Vàrem esmorzat tots plegats, panellets i moniatos, acompanyant l’estona amb cançons de l’època i recordant com es celebra aquest dia arreu del món.

I com vem fert un munt de panellets vem preparar bossetes per a que cada família pugui degustar el gran treball d’aquest matí,  menjant-los acompanyats amb una copeta de moscatell.

 

Isabel Macanaz, coordinadora del Centre Aloïs I.