ca
Notícies

Científics afirmen que els telèfons i el Wi-Fi poden causar Alzheimer

Segons un nou estudi, els nostres telèfons mòbils i la sobreexposició a la radiació el Wi-Fi podrien tenir alguna cosa a veure amb el desenvolupament primerenc de l’Alzheimer.

Aquest estudi es va publicar a la revista Current Alzheimer Research i segons un comunicat de premsa sobre la investigació, la majoria dels científics estan d’acord que la malaltia d’Alzheimer és causada per una acumulació excessiva de calci al cervell. L’estudi afirma que els camps electromagnètics (EMF) poden contribuir a acumular aquest calci. Aquest tipus d’energia s’emet des de dispositius com a telèfons mòbils.

Els telèfons i el Wi-Fi poden causar Alzheimer
“Els camps electromagnètics actuen a través de becs elèctrics i forces magnètiques variables en el temps en una escala de nanosegons. Qualsevol pot produir el pitjor malson de qualsevol persona: la malaltia d’Alzheimer en un inici extremadament d’hora”, va dir Martin Pall de la Universitat Estatal de Washington, autor de l’estudi. A més, afirma que els joves que estan exposats a la “radiació dels telèfons mòbils o Wi-Fi” durant moltes hores al dia corren el risc de desenvolupar “demència digital”.

No és la primera vegada que els camps electromagnètics shan relacionat amb problemes de salut. Si bé l’Institut Nacional del Càncer diu que és poc probable que hi hagi un vincle entre els EMF i el càncer, i que les quantitats normals d’EMF no afecten els humans, Healthline diu que hi ha altres problemes més comuns amb què s’ha correlacionat , com irritabilitat, mals de cap, insomni, etc.

Hi ha altres problemes relacionats, com la irritabilitat, mals de cap, insomni i més.
Els vincles entre la malaltia d’Alzheimer i els telèfons mòbils segueixen sent estudiats, potser no com s’hauria de ser, avui és un tema secundari, potser fins i tot és una mica sinistre, que no s’estudiï més detingudament, atès que els dispositius mòbils estan estesos. i això hauria de ser suficient per justificar una investigació més gran.

 

Camila

Fuente: Futurism

Científicos afirman que los teléfonos y el Wi-Fi pueden causar Alzheimer (hd-tecnologia.com)