ca

El CookinGrup i la COV fan entrega de la recaptació del sopar solidari a l’AFA Baix Llobregat.

 

El CookinGrup del Prat i la Cooperativa Obrera de Viviendas van fer el passat 28 de novembre entrega dels 550 euros recaptats el dia 16 d’octubre en el sopar solidari que es va celebrar a la Plaça Ramon Roigé i Badia del Prat. 

El sopar va ser el tancament de la jornada sobre l’Alzheimer que es va fer a la COV en col·laboració amb l’AFA del Baix Llobregat i que es va iniciar amb una Conferència del Dr. Jordi Gascón de l’Hospital de Bellvitge.

En l’acte d’entrega del donatiu el president de la COV, Antoni Pedrero, ha destacat la voluntat de la cooperativa de contribuir a ajudar a que la gent sigui més feliç i a demostrar que amb la intercooperació hi guanyem tots. “Cooperar ens fa millors ciutadans” ha dit i ha acabat reconeixent que es sent molt orgullós i satisfet d’haver fet possible un acte així. 

El representant del CookinGrup, Juan Cruz ha manifestat que coneix la malaltia de l’Alzheimer de ben a prop, com altres membres del Cookingrup, que és un grup de restaurants del Prat de Llobregat. Això els va portar a voler aportar el seu gra de sorra de forma solidària per col·laborar en la lluita contra la malaltia de l’Alzheimer. També ha acabat la seva intervenció agraint a la COV haver fet possible l’acte i a l’AFA la feina que fan. 

D’altra banda, la presidenta de l’AFA del Baix Llobregat, Ma Rosa Giner, ha agraït la contribució que ajudarà a tirar endavant els projectes d’atenció als afectatas per l’Alzhèimer que té en marxa l’Associació, i la cooperació entre les dues entitats, que contribueix a donar visdibilitat a la malaltia i a la situació que viuen les famílies afectades.  També ha explicat que darrera d’una acte de solidaritat sovint hi ha una persona que conviu o coneix bé la malaltia, i ha recordat que l’objectiu de l’AFA  és donar suport a les famílies, tal com venim fent des de fa 25 anys, quan ni es coneixia la malaltia i fins i tot s’amagaven els malalts. 

 

Totes tres entitats han manifestat la seva voluntat de seguir col·laborant juntes en properes edicions o en altres activitats. 

Des d’aquestes línies volem agrair, un cop més, la iniciativa al CookinGrup del Prat i a la Cooperativa Obrera de Viviendas. A tots i totes, moltes gràcies!