ca

“Diari d’un cuidador”, una obra solidària que relata el testimoni personal d’un cuidador d’una persona amb la malaltia d’Alzheimer.

 

 

L’Alzheimer és la gran epidèmia del segle XXI i cada vegada seran més les persones i les famílies afectades . Diari d’un cuidador relata el testimoni personal d’un home que amb trenta-tres anys va haver de deixar la seva vida i la seva carrera en el món de la comunicació audiovisual per cuidar la seva mare, a la qual l’any d’enviudar li va ser diagnosticada aquesta malaltia .

L’obra plasma la realitat del cuidador i ens apropa el seu univers més personal, incloent un extens manual d’ajuda que recopila tota la informació i els consells que hauria de saber algú que s’endinsi en el món de la cura no professional dels malalts d’Alzheimer.

Aquest llibre és l’adaptació del bloc del mateix nom, que compta amb més de setanta mil seguidors a les xarxes socials i les publicacions arriben a més de set milions de persones a tot el món setmanalment.

L’autor Pablo A. Barredo destinarà el 0,35% dels seus drets d’autor a CEAFA (confederación española de asociaciones de afectados por el Alzheimer) i un altre 0,35% a Somriures De Bombai.

Podeu adquirir-lo en http://www.plataformaeditorial.com/ficha/261/1/3879/diario-de-un-cuidador.html%20#
 
GRÀCIES A PABLO A. BARREDO PER LA SEVA SOLIDARITAT AMB CEAFA I EL COL·LECTIU ALZHEIMER