ca

El Club Rotary del Prat distingeix l’AFA Baix Llobregat amb la placa rotària.

 

Prop d’un centenar de persones van respondre a la convocatòria del tradicional sopar de Nadal que organitza conjuntament els rotaris i l’associació local contra el càncer, a on el Club va atorgar la Placa Rotaria 2017 i va fer el lliurament del guardó que porta el nom del fundador de Rotary International.

L’A.E.C.C. com va explicar la seva presidenta, Mª Rosa Blanco, va organitzar un sorteig que tot el recaptat va directament al Servei Oncològic de Càncer Infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu.

PLACA ROTARIA 2017

Aquest any el Rotary club del Prat ha decidit, per unanimitat, atorgar la distinció de la placa rotaria a la “ASSOCIACIÓ DE FAMILIAR DE MALALTS D’ALZHEIMER” en reconeixement per la seva labor d’ajuda i millora de la qualitat de vida del afectats per la malaltia d’Alzheimer del Prat i de la comarca del Baix Llobregat, així com la dels seus familiars i cuidadors, des de que es va fundar l’any 1994.

La Placa va ser lliurada per la presidenta del Rotary Club d’El Prat, Yolanda Martínez, a la presidenta de l’AFA Baix Llobregat, Mº Rosa Giner, que en el seu parlament d’ agraïment va particularitzar la incidència, cada vegada més present, que té aquesta malaltia en la nostra societat, també detallà la història de servei de l’Associació des de la seva fundació i els reptes que tenen avui en dia de cara el futur.

Des d’AFA Baix Llobregat, volem agrair el reconeixement rebut de la mà del Club Rotary El Prat. MOltes gràcies per valorar la nostra feina!