ca

El proper 15 de març celebrarem la Calçotada anual de l’Associació.

Un any més hem programat la nostra sortida d’hivern, la Calçotada, que hem organitzat amb la mateixa il•lusió de sempre i que esperem que us complagui a tots.

Enguany visitarem el monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes, a la comarca de la Noguera, prop de Balaguer, on tindrem la possibilitat de gaudir d’una antiga abadia del segle XII, adaptada a les necessitats del segle XXI i emplaçada en un  entorn espectacular de boscos, jardins i vinyes, idoni per gaudir d’un plàcid descans, recarregar piles i omplir-nos d’energies positives en aquesta jornada de germanor. 

Farem una visita guiada pels seus recons i dinarem al restaurant “El Claustre” -al mateix recinte monacal- un menú a base de calçots, carn a la brasa i un aperitiu creatiu pensat especialment pel cheff per a la nostra Associació. En acabat, per la tarda, ens aproparem al Molí del Pau, a Os de Balaguer, on podrem veure com s’elabora l’or líquid.

Malgrat la situació de crisis que estem vivint –i precisament per això- hem intentat mantenir el preu de la sortida dels anys anteriors, que inclús hem rebaixat fins als40€.  Els  llocs de recollida dels socis de les diferents poblacions pels autocars seran els habituals.

Per poder-vos inscriure, poseu-vos en contacte amb la delegada de la vostra població, que us podrà explicar amb detall les hores de recollida i d’arribada. També ho podeu fer a través dels telèfons 93.379.00.22 i 639.81.94.40. Feu-ho el més aviat possible, doncs les places són limitades!

No hi falteu!