ca

El restaurant de les comandes errònies, un establiment gastronòmic atès per cambrers que pateixen Alzheimer.

 

El “Restaurant de les comandes erròniess” és un establiment gastronòmic situat  al districte de Toyosu (Tòquio).

En aquest lloc s’adverteix als comensals que és possible que no rebin el que han demanat. però també que la satisfacció será  molt gran.  La causa? que els cambrers que hi treballen pateixen Alzheimer.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és ajudar a canviar la perspectiva amb la que la societat , les persones que la conformen, tenene sobre les persones amb demència i Alzheimer. A més a més, la iniciativa ensenya els clients a ser més pacients.

Així doncs, els fundadors esperen col·laborar en el foment de la inserció social i pretenen ensenyar a la gent a ser més comprensius amb la gent gran amb demència. El missatge que volen transmetre és que les persones amb demència i Alzheimer poden funcionar com un membre més de la societat, segons informa Daily Mail.

Aquest restaurant pop-up (restaurant on l’espai deixa de ser fix per a convertir-se en itinerant i temporal per oferir, gairebé sempre, una experiència irrepetible), va obrir el 2 de juny i tancar el 4 del mateix mes, i té la intenció de tornar a obrir les seves portes de cara al 21 de setembre, Dia Mundial de l’Alzheimer.

 

Fuente: www.antena3.com  /// traducció al català: X.R.