ca

Els Diables de Molins fan entrega a l’AFA dels diners recaptats a la 4a Tabalada Demoníaca Solidària.

 

El passat 19 d’octubre es va celebrar a Molins de Rei la 4a Tabalada Demoníaca Solidària, organitzada pels Dimonis de Molins de Rei. És aquesta una trobada de grups de percussió de diferents Colles de Foc que es celebra anualment, destinant els beneficis obtinguts mitjançant el bar que s’hi munta i el sopar que s’organitza a una entitat sense ànim de lucre. Els Dimonis de Molins, aprofitant que l’AFA Baix Llobregat acabava d’obrir el Centre Alois de Molins, va pensar en nosaltres com a entitat beneficiaria de la 4a edició de la Tabalada Demoníaca.

Aquesta Tabalada s’havia d’haver celebrat, inicialment, el dia 27 d’octubre de l’any 2018, però, per motius metereològics (els dies anterioros havia estat plovent a bots i barrals i les previsions eren de pluja també el dia de la Tabalada), es va posposar fins el dia 17 de novembre. Però el dia 17 de novembre també va haver de ser posposada fins a nova data pel mateix motiu: la pluja.

Finalment, però, els déus del Cel van deixar de posar traves a l’homentagte percusor que rebien els seus homòlegs de l’inframón, i el passat 19 d’octubre, per fi, vem poder gaudir d’aquesta trobada, que va fer trontollar els carrers de Molins de Rei de la mà de les colles de percussió dels Dimonis de Molins de Rei, dels Pixafocs i Cagaspurnes, de la Garsa de Sant Feliu, dels Diables de Sant Andreu de la Barca, del Ball de Diables de Ribes i del Ball de Diables de Cervera Carranquers. L’AFA hi va col·laborar amb els delegats de Molins i deiversos professionals volunatris servint a la barra del bar de l’acte.

El recorregut de les colles per la ciutat va començar amb una presentació a la sortida de la plaça del Pati del Palau, seguint pel Carrer Rafael de Casanova, Plaça de la Creu, Carrer Major fins a la Plaça de l’Ajuntament i tornar a agafar el Carrer Rafael de Casanova fins arribar de nou a la plaça del Pati del Palau, on es va fer el final de festa, amb una actuació conjunta de totes les colles. En acabat, es va fer un sopar de colles. Tot un èxit!

El donatiu dels diners recaptats a l’acte -que pujaven fins a 886,71€- van ser entregats a la presidenta de l’AFA Baix Llobregat, MA. Rosa  Giner, i la delegada de Molins de Rei de l’AfA Baix Llobregat, Pilar Mas, el passat 28 de novembre a la seu de Foment del Treball de la mà d’Oscar Navarro, cap de la colla dels diables de Molins de Rei. Aquests diners aniran destinats intergament al manteniment del Centre Alois d’estimulació global i descàrrega familiar que l’AFA ha obert recentment a Molins de Rei.

Des d’aquestes línies volem agrair, de nou, la generositat de la Colla de Dimonis de Molins i el fet de pensar en nosaltres com a beneficiaris d’aquest espectacular acte que tanta feina organitzativa suposa. Iniciatives com aquesta honren qui les pren i ens ajuden a tirar endavant els tants necessaris serveis i recursos pels afectats d’Alzhèimer de la Comarca. A tots els organitzadors i colles participants, moltíssimes gràcies, de tot cor.

Podeu fer una ullada  a les imatges que ens va deixar la 4a Tabalada Demoníaca de Molins de Rei clicant aquí.