ca

Els serveis online i a domicili de l’AFA Baix Llobregat.

 

Malgrat tornar a patir tancaments obligatoris preventius de -a dia d’avui- quasi tots els nostres Centres, i la suspensió de tots els nostres tallers de totes les poblacions, l’AFa segueix al costat dels seus socis i socies, familiars i usuaris. 

Ningú és més conscient que nosaltres de les necessitats del col·lectiu que atenem i de les dificultats de tenir-ne cura a casa, per això no ens podem -ni volem-  resignar a quedar-nos de braços plegats davant de la impossibilitat d’obrir els nostres espais d’estimulació cognitiva. Per això, preveient circumstàncies com la del nou tancament dels d’aquests espais, hem incorporat de forma definitiva les solucions que vam idear en aquells moments de l’inici de la pandèmia:

.Atenció telefònica i online i acollida i recepció de nous casos. Trucant al telèfon 93.379.00.22 o a través del mail [email protected] 

.Seguiment de familiars i usuaris dels Alois i dels tallers  de la mà de les responsables dels mateixos, que segueixen a disposició de qui ho necessiti per resoldre qualsevol dubte o circumstància que pugui sorgir durant el període de confinament. 

.Tallers d’estimulació cognitiva online, grupals i individuals mitjançant videotrucada. El preu és de 100€ mensuals pels tallers diaris i de 30€ per un taller a la setmana.

.Suport emocional personalitzat i grups de suport per videoconferència.

.Hem creat i penjat material didàctic a les nostres xarxes socials perquè els nostres malalts puguin seguir treballant l’estimulació cognitiva des de casa. També podeu fer una ullada als consells per al confinament amb una persona amb alzhèimer.

.El nostre servei d’ajudes tècniques segueix funcionant amb normalitat.

.Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) amb totes les garantíes de prevenció. El preu del servei és de 10€ la hora pels socis i el podeu contractar a través dels canals habituals i del mail [email protected].

.Un nou servei d’estimulació cognitiva personalitzada a domicili. El preu del servei és de 12€ per hora pels socis.

Aquests dos serveis a domicili els pot sol·llicitar qualsevol soci, però es prioritzarà a aquelles persones que tinguin plaça en algun dels nostres Centres Alois.

Des de l’AFa seguim terballant des de  diferents plataformes (ECOM, FAFAC, CEAFA, Taula del Tercer SEctor i ajuntaments) per aconseguir que es puguin obrir els Centres (Alois i Espai Fem Memòria) el més aviat possible per poder seguir oferint estimulació congitiva i atenció personalitzada als nostres malalts i descàrrega als seus familiars cuidadors. El diàleg amb les administracions és constant, prioritzant sempre la salut de tots els implicats en la reobertura. Tot i això, des de les administracions competents encara no es té clar quan es podrà obrir. Tampoc tenim clar, malgrat que des de les diferents plataformes i des de la pròpia AFA tinguem els nostres propis protocols de reobertura establerts, si coincidiran amb els que plantegin les diferents administracions. Sigui com sigui, us tindrem informats quan tinguem un horitzó de reobertura de Centres i tallers. 

Per a més informació i contractació de serveis podeu trucar als serveis centrals de l’AFA (93.379.00.22) o posar-vos en contacte amb la vostre professional de referència:

Ànims i fins aviat, que us trobem a falltar!