ca

Ja teniu a la vostra disposició el Butlletí núm. 39 de l’Associació.

 

El butlletí núm. 39 de l’Associació ja ha vist la llum. Un butlletí modernitzat i evolucionat que neix amb la intenció de marcar un nou rumb en l’àmbit comunicatiu de l’entitat. 

Un nou butlletí pensat per –pel mateix preu- ser més útil, més eficaç, més proper i més atractiu, de tal manera que puguem explicar als nostres socis -i a qui ho vulgui saber- quina és la feina que realitzem, en què els podem ajudar, quins horitzons tenim, què podem fer per prevenir l’Alzheimer, com podem cuidar millor els nostres malalts, etc…

A destacar, ja que no es menciona en la revista (no som perfectes) i és de justícia fer-ho, la preciosa fotografia de portada feta per la Rosmi Duaso, en la que apareix la responsable del Centre Alois pratenc atenent a un dels usuaris.

Aquest renovat butlletí tindrà dues edicions: La primera edició (la primera de l’any,  aquesta que ara us presentem) arribarà a les vostres llars pels volts de Sant Jordi, com a homenatge a la diada de l’amor, la cultura i la llengua escrita, i la terra. Si no l’heu rebut ja a casa, l’esteu a punt de rebre.

La segona edició de l’any serà de cara al Dia Mundial de l’Alzheimer – el 21 de setembre-, que anirà acompanyada del programa dels actes que AFA Baix Llobregat organitza amb motiu d’aquesta efemèride i que es publicarà a principis de setembre.

Sense més preàmbuls, us convidem a fer-hi una ullada. El podeu trobar en format PDF a la secció web de butlletins, clicant a l’enllaç que trobareu al final d’aquestes línies o a la mateixa pàgina principal de la web, sota de l’agenda. 

Esperem que us agradi i us sigui d’utilitat!