ca

Ja teniu a la vostra disposició el Butlletí núm. 40 de l’Associació!

 

Ja tenim aquí la segona edició del butlletí, la corresponent al Dia Mundial de l’Alzheimer de 2016.

Un butlletí que té per portada el pòster que marca la campanya que realitzem per conmemorar aquesta efemèirde, triat, com cada any, d’entre els que els alumnes de grau mitjà de disseny de l’escola La Llotja han presentat al concurs “Cartells pel Dia Mundial de l’Alzheimer”. Enguany el guanyador és Adrián Martos. Podeu veure tots els pòsters participants a l’exposició que es fa al Centre Cultural Remolar del Prat de LLobregat, del 15 al 30 de setembre.

És aquesta la segona edició d’un nou butlletí pensat per –pel mateix preu- ser més útil, més eficaç, més proper i més atractiu, de tal manera que puguem explicar als nostres socis -i a qui ho vulgui saber- quina és la feina que realitzem, en què els podem ajudar, quins horitzons tenim, què podem fer per prevenir l’Alzheimer, com podem cuidar millor els nostres malalts, etc…

Amb aquest butlletí, els socis, entitats, col·laboradors i administracions rebreu amb el programa dels actes que l’AFA ha organitzat per tota la comarca.

Des d’aquestes pàgines, agrair i fleicitar la feina editora i de maquertació d’en Mariano, de Ediciosn Rubrica. Sense ell, tot seria més complicat encara!

Sense més preàmbuls, us convidem a fer-hi una ullada. El podeu trobar en format PDF a la secció web de butlletins, clicant a l’enllaç que trobareu al final d’aquestes línies o a la mateixa pàgina principal de la web, sota de l’agenda. 

Esperem que us agradi i us sigui d’utilitat!