ca

La dansa pratenca es solidaritza un any més amb els afectats per la malaltia d’Alzheimer.

El passat dia 10 de novembre, varem celebrar al  Teatre Modern del Prat de Llobregat un altre dels actes que ja podríem catalogar com a tradicionals dins la nostra Associació: el festival de balls que aquest ocasió hem batejat com a FESTIB@LL. I és que enguany hem realitzat la quinzena edició d’aquest espectacle, que aplega diferents grups de diverses especialitats, edats i nivells, en benefici dels afectats per la malaltia de l’Alzheimer en aquesta ciutat. I, a més, la vem poder celebrar en el recent remodelat teatre, en el que  la platea i l’exterior han estat millorats. 

En aquesta edició varem comptar amb la participació de catorze grups, que ens van delectar amb estils tan diferents com la sardana, el tango, el flamenc, el hip-hop, el vals, o la dansa ètnica.Tots ells van dur a terme la seva performance a un gran nivell, provocant sonors aplaudiments del nombrós públic assistent, entre el que s’hi trobava l’alcalde del Prat, Sr. Lluís Tejedor,i diversos regidors que, com sempre, van donar suport a la nostra Associació. L’organització de l’acte sota la direcció de Mercè Rull, i la col·laboració, com a simpàtics presentadors, dels alumnes de l’escola ETC del Prat van fer que l’espectacle es desenvolupés amb fluïdesa i lleugeresa, facilitant que les dues hores escasses que va durar el FESTIB@LL, passessin volant. Si voleu, podeu veure una mostra de les fotografies de l’acte a l’enllaç que trobareu en aquesta pàgina.

Volem reiterar el nostre més sincer agraïment a totes les colles participants –el nom de les quals podeu trobar en el programa de l’acte adjunt en aquesta crònica- així com a tot el públic assistent: sense vosaltres la nostra feina seria molt més difícil. De tot cor, gràcies a tots i fins l’any que ve.