ca
Sense categoria

Tots els usuaris dels nostres Centres han estat ja vacunats.

Totes les professionals dels Centres de l’AFA que compleixen amb els requisits de vacunació marcats pel Departament de Salut de la Generalitat (no estar embaraçada i haver passat fa més de 6 mesos el covid) ja van rebre la primera dosis de la vacuna Astra Zeneca a finals de febrer,  la que l’administració va decidir. Amb tot el problema -polític i d’interessos; té 30 vegades més possibilitats d’un trombe un fumador que algú que es posa aquesta vacuna- que ha patit aquesta vacuna, restem a l’espera per saber com hem de procedir amb la segona dosis.  La primera dosis es va administrar gradualment entre les treballadores per evitar baixes per indisposició deguda als efectes secundaris de la vacuna d’Astra Zeneca, que en alguns casos ha comportat 24 hores de febre en les persones que l’han rebut.

D’altra banda, pel que fa als usuaris dels nostres Centres, la vacunació dels mateixos es va començar a mitjans de març (vacuna Pfizer), juntament amb alguns dels seus cuidadors. El procés  a hores d’ara s’ha completat amb èxit i sense problemes a totes les poblacions d’acord amb les indciacions de Salut i la gestió dels diferents CAPS, arribant a hores d’ara a una cobertura del 97% dels usuaris.

Gràcies a la bona gestió preventiva feta als nostres Centres no s’hi ha produït cap brot durant els moments més durs de la pandèmia.

GRàcies a tots i totes per la vostra col·laboració!