ca

La XIIIa edició de “La Memòria està de Moda”, a punt per al proper 1 de juny.

 Cartell de "LA memòria està de moda 2014"

Ja tenim aquí la XIIIa edició de la desfilada “La memòria està de moda”al Prat de Llobregat, que tindrà lloc aquest proper 6 de juny, a les 18:30h al Teatre Modern d ‘aquesta ciutat, i que consistirà en una nova mostra de les tendències de moda que les principals marques, facilitades pels comerços del Prat, ens deparen per la temporada Primavera-Estiu 2014.

La nostra voluntat és, com cada any, fer una passarel·la popular, amb la col·laboració de les empreses i comerços del municipi, als qui oferim també una nova oportunitat de promoció i publicitat en aquests temps difícils. La recaptació d’aquest acte anirà destinada al manteniment del “Centre ALOIS I d’Estimulació Global i Descàrrega Familiar per a malalts d’Alzheimer” del Prat, que constitueix un important recurs per a les famílies afectades per la malaltia d’Alzeimer. 

Com en les edicions anteriors, l’acte està inspirat en una temàtica al voltant de la qual gira la desfilada, donant joc i ambientant-la. Enguany aquest leimotiv serà el circ. Així  doncs, podrem gaudir de tota una guarnició relacionada amb aquest art: pallasos, acròbates i referències circenses diverses, a més dels petits espectacles que diversifiquen i enriqueixen el show.  Els models, com en totes les anteriors edicions, serán persones representants de la ciutadania que col·laboraran de forma desinteressada ens aquest acte.

Les entrades les podeu comprar al nostre despatx (carrer Eusebi Soler núm 1, 1r 1a), a través del telèfon 93.379.00.22, al Cèntric, al servei telentrades de Catalunya Caixa, i a les taquilles del Teatre Modern dues hores abans de començar l’espectacle. El preu és de 12€, 10€ per a usuaris del carnet jove i jubilats.

No us ho podeu perdre! Us hi esperem!