ca
Sense categoria

L’AFA Baix Llobregat guanyadora del Guardó Ribera Solidària dels Premis El Llobregat.

L’AFA Baix Llobregat ha estat la guanyadora de la Categoria “Ribera Solidària” de la setena edició dels Premis El Llobregat, uns premis organitzats pel mitjà de comunicació que els dóna nom, El Llobregat, oferint informació de la comarca a través de www.elllobregat.com, i de l’edició impresa que s’ofereix el primer divendres de cada mes amb La Vanguardia.

En aquests premis, hi ha sis categories – totes relacionades amb el riu -que reconeixen la tasca de persones o entitats del territori: Aigües Cristal·lines, la Major Crescuda, Cabal Amazònic, Ribera Solidària, afluent Verd i Aigües Braves, més el premi a l’anunciant. En anteriors edicions de la gala es van celebrar a L’Hospitalet, Sant Boi, el Prat, Gavà i Viladecans, i van deixar premiats destacats com ara Jordi Évole, Karra Elejalde, Manel Esteller, el Parc Agrari, Itaca, Sonia Corrochano, Mireia Navarro, Alfred i Aitana d’OT, Ecologistes en Acció, Núria Marqués, Jesús Vila, Frederic Cano, Laura Ferrés, el CRAM, Oriol Junqueras o Molins Acull, entre altres.

És el Consell Editorial de la publicació qui nomina tres candidats per categoria, que són sotmesos a votació popular a través de la web de la publicació. Enguany, a la categoria Ribera solidària, que busca premiar les entitas que tenen la solidaritat com a columna vertebral al llarg de la seva trajectoria, els tres candidats eren Isabel Gimeno, de Solidança ( una associació que es dedica al reciclatge de roba usada), la Plataforma ciutadana per una societat inclusiva a Gavà (que es dedica a fomentar que joves amb discapacitat puguin seguir estudiant a través d’un Itinerari Formatiu Específic, després de finalitzar el cicle obligatori) i l’Associació de Familiars de persones amb Alzhèimer del Baix Llobregat, que ha resultat finalment la guanyadora.

Enguany no s’ha pogut celebrar la gala en la que es feia l’entrega de guardons als guanyadors per motiu de les restriccions per la pandèmia, i l’estatueta va ser recollida per la presidenta de l’AFA a la redacció del mateix periòdic.

Des d’aquestes línies volem agrair de tot cor al Consell Editorial de El Llobregat el proposar-nos per aquest premi, i a la gent que ens ha votat, per donarn-nos el seu suport. Reconeixements com aquests ens omplen d’orgull per la feina ben feta i ens animen a seguir vetllant, com hem fet al llarg dels 26 anys ja de la nostra trajectòria, pels malalts d’alzheimer i les seves famílies.

A tots i totes, moltes gràcies!

Més info:

https://www.elllobregat.com/noticia/19313/lhospitalet/el-covid-19-no-puede-con-los-meritos-de-los-merecidos-galardonados-de-la-sexta-edicion-de-los-premios-el-llobregat.html