ca

Els Mossos recapten 62.000 euros per a malalts d’Alzheimer amb el seu calendari

 

Els Mossos d’Esquadra han donat aquest dimecres un xec de 61.970 euros que el cos ha recaptat gràcies al seu calendari solidari i que s’han destinat a la Federació d’Associacions de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Catalunya (FAFAC), ha informat la Generalitat en un comunicat.

El director general de la Policia, Andreu Martínez, i el comissari en cap dels Mossos d’Esquadra, Eduard Sallent, han lliurat els fons a la presidenta de l’FAFAC, Immaculada Fernández, en un acte que ha tingut lloc a la seu de la entitat.

El calendari de 2019, a la venda en més de 700 establiments, recull 14 festes tradicionals catalanes amb fotografies en què apareixen fins a un centenar d’agents, que han estat retratats al costat de membres de la federació i en què es transmet “la complicitat , proximitat i acompanyament “dels mossos.

Hi han participat en el projecte 16 fotògrafs, sis dels quals també formen part del cos, i el disseny ha estat elaborat per Ricard Sans, membre de la Direcció General de la Policia.

En les sis edicions de calendaris solidaris, els Mossos han aconseguiu recaptar un total de 344.505 euros, que s’han lliurat a associacions socials i que l’any passat va beneficiar a 2.688 persones, algunes d’elles malaltes d’Alzheimer, cuidadors i familiars.

 

font:EFE