ca

Nou taller de risoteràpia a Esparreguera.

 

Riure de forma sana produeix beneficis tant pel cos com per la ment. 

Amb la risoterapia es lluita contra l’estrès i la depressió, es predisposa l’organisme per ajudar a evitar malalties i símptomes. A més, el procés fisiològic que acompanya el riure ajuda a alliberar la tensió muscular, especialment a nivell cervical.  

Al mateix temps, la risoteràpia té la propietat d’aixecar el nostre estat d’ànim, enfortint el nostre esperit per enfrontar la vida amb una actitud més positiva.

Sota aquestes premises, l’AFA programa, de la mà de l’Ajuntament d’Esparreguera, un taller setmanal de risoteràpia – a càrrec de Lila Lorenzo, risoterapeuta-que es durà a terme tots els dimecres, de 10 a 11h del matí al Centre Dual (C. Carrer dels Arbres, 21)

El taller de risoteràpia està pensat per a tothom que vulgui passar una bona estona, és un taller on el somriure serà el protagonista, on aparcarem els problemes i potenciarem les forces per afrontar-los.

Vine a gaudir, a celebrar… a riure! Omple’t de color, de força, d’il·lusió, d’energia positiva, de vida! Descobreix el món del riure que tots portem a dins!

Taller gratuït. Inscripcions al Mateix Centre Dual. No t’ho perdis!