ca

Oberta la presentació de pòsters per l Alzheimer’s Global Summit Lisbon 2017.

 

El 18 i 19 de setembre tindrà lloc a la ciutat de Lisboa el Simposi Internacional Avenços en la investigació sociosanitària en la malaltia d’Alzheimer – Alzheimer ‘s Global Summit Lisbon 2017, una trobada en què es donaran a conèixer les tendències més innovadores i terapèutiques amb el finalitat de promoure la recerca en teràpies no farmacològiques.

Els eixos temàtics que es tractaran seran:

Dissenys ambientals i terapèutics

Teràpies No Farmacològiques aplicades a les demències

Models psicosocials centrats en les persones amb demència i els seus familiars

Accions globals davant l’avanç de les demències

 

En el Simposi Internacional Avenços en la investigació sociosanitària en la malaltia d’Alzheimer – Alzheimer ‘s Global Summit Lisbon 2017 – es donaran a conèixer els últims avanç en teràpies no farmacològiques

Per aconseguir aquesta fita, en aquest fòrum s’impulsarà la comunicació i intercanvi de pràctiques i coneixements que permetin la possibilitat d’establir aliances de col·laboració i cooperació. En aquest sentit, des del CRE Alzheimer – Centre de Referència Estatal d’atenció a persones amb malaltia d’Alzheimer i altres demències del Imserso- es convoca a experts i investigadors en l’àmbit de les demències a presentar comunicacions científiques per contribuir a la consolidació dels avenços de les intervencions sociosanitàries en l’atenció a les persones amb demència i els seus familiars-cuidadors.

Ja està oberta la convocatòria per a la presentació de pòsters (comunicacions científiques) de treballs de recerca sobre projectes psicosocials i / o sociosanitaris en què poden participar investigadors. Els interessats a participar en aquesta convocatòria han d’enviar un correu electrònic adjuntant el resum del pòster a l’adreça de correu electrònic [email protected] incloent en l’assumpte del missatge el text “RESUM PÒSTER INVESTIGADORS”.

El contingut de les comunicacions ha d’estar relacionat amb l’exercici professional de l’atenció sociosanitària a persones amb demències, en línia amb els continguts de l’Alzheimer ‘s Global Summit Lisbon 2017 i el termini per a la presentació dels resums finalitza el 30 de juny. Dels pòsters seleccionats, el Comitè Científic escollirà els 3 pòsters que considerin de major rellevància per presentar-se al Simposi Internacional Avenços en la investigació sociosanitària en la malaltia d’Alzheimer i altres demències.

 

Para más información:  www.crealzheimer.es