ca

Suspesos tots els tallers i GAMS i tota activitat al nou Espai Fem Memòria.

 

Per precaució davant la situació actual amb el coronavirus,  l’AFA suspèn, a partir de demà, tots els taller que organitza arreu de la comarca, tant de musicoteràpia com d’estimulació cognitiva.

També queden suspeses, per indicacions de l’Ajuntament de Sant Boi, totes les activitats i tallers que es duen a terme al nou Espai Fem Memòria.

Tanmateix, també queda cancelada la Calçotada anual de l’AFA, que estava programada pel 21 de març i la presentació del llibre de la presidenta de l’AFA, Ma. Rosa Giner, a Cornellà.

Els nostres Centres Alois de Molins, Cornellà i El Prat, de moment, resten oberts. Com a mínim fins que les Administracions no diguin que els hem de tancar, que tot apunta que serà una decisió que prendran en breu.

Com ja us hem dit recentment, estem plenament conscienciats des de  fa dies sobre el perill d’aquesta pandèmia i de que els nostres ususaris son en una franja de risc molt elevat, per això hi hem extremat les precaucions seguint les recomanacions de la OMS. La salut dels nostres usuaris i treballadors és el més important. També som conscients de la necessitat de la supervivència econòmica de la nostra Associació, de les necessitats vitals dels 34 treballadors de l’AFA i dels 15 professionals externs que treballen també amb noslatres, igual que, confiem en son conscients les administracions que han de gestionar una situació sense precedents que, confiem, serà gestionada amb intel·ligència a tots els nivells.

Us mantindrem informats de qualsevol canvi.