ca

Prendre dues cerveses a el dia pot reduir el risc d’Alzheimer

 

Les doctores de el Departament de Nutrició, Bromatologia i Toxicologia de la Universitat d’Alcalá d’Henares (UAH) María José González i Isabel Meseguer, han elaborat un interessant estudi en el qual s’afirma que beure dos cerveses a el dia pot reduir el risc en els éssers humnanos de patir alzheimer.

El silici que aporta la cervesa, d’acord amb aquest estudi, “Sembla interaccionar amb l’alumini, un metall neurotòxic que es relaciona amb la demència i altres malalties neurodegeneratives com l’Alzheimer”.

Les autores de l’informe van assenyalar que la incorporació de l’silici a la dieta permet reduir, d’aquesta manera, la presència d’alumini en el plasma sanguini i el teixit cerebral, a l’limitar l’absorció d’aquest metall en el tracte gastrointestinal, de manera que “El aportació moderada de cervesa podria ser tingut en compte com a possible factor protector “.

Això sí, atès que es tracta d’una beguda alcohòlica, les doctores van recomanar moderació i van afirmar que la quantitat recomanada és de “Dos cerveses en els homes adults i una cervesa per a les dones adultes”. “D’altra banda, no es recomana per a res en l’adolescència”.

Altres aliments que també tenen alt contingut en silici són: El plàtan, cafè, espinacs i els cereals integrals, després de les conclusions d’aquest informe “Es reafirma la recent inclusió de la cervesa a la piràmide nutricional de la Societat Espanyola de Nutrició”, ha conclòs Meseguer.

 

 

https://d.elhorizonte.mx/sabias-que/tomar-dos-cervezas-al-dia-puede-reducir-riesgo-alzheimer/3032646

 

 

 

 

El Alzheimer es un tipo de demencia que causa problemas con la memoria, el pensamiento y el comportamiento, los síntomas generalmente se desarrollan lentamente y empeoran con el tiempo, hasta que son tan graves que interfieren con las tareas cotidianas.