ca

“Un llarg camí de roses i espines”, el llibre solidari d’aquest Sant Jordi.

 

Ma. Rosa Giner -presidenta de l’AFa Baix Llobregat des dels seus inicis- ha escrit, amb motiu dels 25 anys de l’AFA,  un llibre en el que fa un repàs de la seva trajectòria vital com a cuidadora de malalts d’alzhèimer (sa mare i la seva sogra), sobre els inicis del que avui és l’AFA Baix Llobregat i sobre la malatia en si. Vivències i reflexions de la mà d’una combatent a primera línea de la malaltia d’Alzheimer. 

“Un llarg camí de roses i espines” té la intenció de centrar-se en la part posistiva de tenir cura d’un malalt d’alzhèimer, a l’hora que dóna consells i reviu les vivències que van portar a la presidenta de l’AFa Baix Llobregat a crear aquesta Associació que porta 25 anys al costat dels malalts d’Alzhèimer i les seves famílies. 

El llibre va ser presentat el 20 de novembre del 2019 a l’Esplai de la Gent Gran La Caixa en un acte que va fer petita la sala d’actes de l’Esplai i va comptar amb la presència de Regidors del Prat i d’altres consistoris. En la presentació, Ma. Rosa va explicar les seves sensacions i la seva idea a l’hora de plasmar les seves vivències en aquest llibre, i va respondre a les nombroses preguntes i peticions de signatura del públic assistent. 

Què millor per aquest Sant Jordi, Dia del Llbre, que fer un regal útil i solidari, oi? doncs que sapigueu que podeu trobar aquest llibre als nostres Serveis Centrals (Eusebi Soler num 1 del Prat de Llobregat, 93.379.00.22)) o als Centres Alois de l’Associació al preu de 15 €, que aniran destinats integrament a mantenir els serveis i programes de l’AFa Baix Llobregat.   També el podeu trobar a Servei de Secretaria S.A. Club del Llibre, al Carrer de Castella, 27, 08820 El Prat de Llobregat, Barcelona.

Ajuda’t amb la problemàtica de l’Alzheimer tot ajudant-nos a qui vetllem pels qui el pateixen.