ca

“Un llarg camí de roses i espines”, el regal solidari d’aquestes festes.

 

Ma. Rosa Giner -presidenta de l’AFa Baix Llobregat des dels seus inicis- amb motiu dels 25 anys de l’AFA ha escrit un llibre en el que fa un repàs de la seva trajectòria vital com a cuidadora de malalts d’alzhèimer (sa mare i la seva sogra), sobre els inicis del que avui és l’AFA Baix Llobregat i sobre la malatia en si. Vivències i reflexions de la mà d’una combatent a primera línea de la malaltia d’Alzheimer. 

El llibre va ser presentat el passat 20 de novembre a l’Esplai de la Gent Gran La Caixa en un acte que va fer petita la sala d’actes de l’Esplai i va comptar amb la presència de Regidors del Prat i d’altres consistoris. En la presentació, Ma. Rosa va explicar les seves sensacions i la seva idea a l’hora de plasmar les seves vivències en aquest llibre i va respondre a les nombroses preguntes i peticions de signatura del públic assistent. 

“Un llarg camí de roses i espines” té la intenció de centrar-se en la part posistiva de tenir cura d’un malalt d’alzhèimer, a l’hora que dóna consells i reviu les vivències que van portar a la presidenta de l’AFa Baix Llobregat a crear aquesta Associació que porta 25 anys al costat dels malalts d’Alzhèimer i les seves famílies. 

Què millor en aquestes festes solidàries que fer un regal útil i solidari, oi? doncs que sapigueu que podeu trobar aquest llibre als nostres Serveis Centrals (Eusebi Soler num 1 del Prat de Llobregat) o als Centres Alois de l’Associació al preu de 15 €, que aniran destinats integrament a mantenir els serveis i programes de l’AFa Baix Llobregat. 

 

Podeu veure un recull d’imatges de l’acte clicant aquí.