ca

Un total de 29 fàrmacs contra l’Alzheimer estan en fase III d’assaig.

 

Una revisió de la situació investigadora actual en la Malaltia d’Alzheimer senyal que en aquest any 2020 hi ha en marxa un total de 136 assaigs clínics en els quals s’està provant l’eficàcia de 121 medicaments. D’aquestes teràpies en assajos, Fins a 29 medicaments contra l’Alzheimer s’encuenta ja en la fase III, l’última abans de su port aprovació; 65 hi ha la segona fase, i altres 27 s’encuenta en la primera etapa dels assaigs clínics.

“Actualment hi ha innovacions en assaigs clínics que brinden l’esperança d’un major èxit en el desarrollo de l’Tractament de la Malaltia d’Alzheimer”, assegurem els autors de l’informe d’especialistes nord-americans Alzheimer ‘s disease drug development pipeline: 2020’, de qual Fa ressò Farmaindústria, amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer, el proper dilluns, 21 de setembre.

 

Acord per Trobar tractaments efectius

Aquest impuls a la recerca en Alzheimer es Produeix després l’ACORD que alcanzarón El passat any a Europa set de les majors Companyies farmacèutiques que estan investigant en aquesta Malaltia: Biogen, Eisai, Janssen, Lilly, MSD, Otsuka i Roche. Aquests laboratoris van decidir unir sobre Forces per intentar Trobar tractaments efectius i van posar en marxa la Plataforma de la Malaltia d’Alzheimer, “una aliança per aconseguir Noves opcions terapèutiques que permetin tractar la Malaltia, alentir sumi Progressió i incloïa prevenir-la, i que parteix de el portal necessitat d’impulsar la Col·laboració i d’abordar el problema des de nous enfocaments “, expliquen.

“Bona part de el portal aquests assajos en marxa s’estan duent a cabo a Espanya”, assenyala la patronal farmacèutica, que Recorda que el Registre Espanyol d’Assaigs Clínics (REEC), la base de dades que impulsa l’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (Aemps), recull en aquests Moments Fins a 90 assaigs clínics sobre Alzheimer.

Igualment, l’Associació Alzheimer Europe, la major aliança d’Associacions sobre la patologia en el continent, confirma que sis dels vuit assaigs en fase III més prometedores que s’estan investigant a Europa i quatre dels sis més avançats en fase II compten amb participació espanyola.

A més de la Investigació en medicaments, l’últim informe de la patronal nord-americana PhRMA, informa que de les 259 vacunes en desenvolupament per al Tractament o Prevenció de Malalties, dues d’elles estan investigant-per a la Malaltia d’Alzheimer, inclosa una vacuna terapèutica dirigida a la proteïna beta amiloide, que està relacionada amb el desarrollo d’aquest trastorn neurològic. 

 

 

https://www.redaccionmedica.com/secciones/industria/un-total-de-29-farmacos-contra-el-alzheimer-estan-en-fase-iii-de-ensayo-5358