ca

Vota el projecte de la AFA Baix Llobregat al concurs dels 50 anys de CINFA!

 

L’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Baix Llobregat presenta la seva candidatura al concurs de 50 aportacions de 5.000 euros que Laboratoris Cinfa atorgarà amb motiu del seu 50 aniversari, en el marc de la iniciativa “Amb tu, 50 i més” en què participen 610 projectes de tot Espanya.

Les votacions per triar els projectes comencen avui i s’estendran fins al 30 de setembre, segons ha informat Cinfa en un comunicat en què ha destacat que l’objectiu d’aquesta iniciativa és recolzar projectes que millorin la qualitat de vida dels pacients i els seus familiars , tant a nivell físic, com mental o emocional.

“Les candidatures, que hem rebut des de racons de tot Espanya, mostren, un cop més, la important tasca de les entitats de pacients, i com aquestes persones treballen dia a dia, de forma altruista, per millorar la vida de pacients que viuen situacions molt dures “, ha indicat el president de Cinfa, Enrique Ordieres.

Ordieres ha explicat que “molts dels projectes posen el focus en millorar l’autoestima i l’autonomia dels pacients, altres, en tenir cura del cuidador. Però tots ells es duen a terme des del cor. Estem realment commoguts per la seva tasca i la seva entrega “. 

 

Votacions

Els diferents projectes poden conèixer en detall i votar-se a la web oficial contigo50ymas.cinfa.com. Les persones que ho desitgin poden accedir i emetre el seu vot -un únic vot per persona – i els suports rebuts s’aniran comptabilitzant automàticament en un rànquing de classificació d’iniciatives. D’aquesta manera, en tot moment es podrà visualitzar la posició de cada candidatura. “Tenim molt present que tots som o serem pacients algun dia. I el poder gaudir d’una vida més plena, tot i les dificultats d’conviure amb una malaltia, és un objectiu pel qual treballem en Cinfa”, ha afirmat Enrique Ordieres. 

 

El Projecte d’AFA Baix Llobregat: “Projecte terapèutic assistit amb animals per a persones amb Alzheimer o altres demències”

La missió de AFABAIX és la de donar resposta integral a les persones amb la malaltia d’Alzheimer i la seva família, garantint el ple dret dels seus drets individuals, de la qualitat de vida i el benestar, amb equitat i igualtat. L’objectiu principal és la millora de la qualitat de vida de les persones amb alzheimer i de les seves famílies i / o cuidadors. Aquest objectiu es compleix a través de les activitats que es realitzen amb les persones afectades. Es disposa d’un gran equip de professionals especialitzats en Alzheimer per afrontar totes les situacions que es puguin donar en la malaltia.

Un d’aquests projectes, que ja es porta a terme en els Centres Alois de l’AFA Baix Llobregat, és el projecte terapèutic assistit amb animals (TAA), que ha demostrat la seva eficàcia en nombrosos estudis, així com en el dia a dia dels nostres Cnentros. Aquesta teràpia aborda el tractament a persones amb demències treballant els conceptes i tècniques com la psico-estimulació, l’estimulació cognitiva, la reminiscència … Les sessions són realitzades amb una metodologia activa i participativa que permet als usuaris interaccionar amb els animals a través de les activitats programades. Amb elles es treballa la memòria biogràfica (identitat), comunicació, percepció, atenció, concentració, imaginació, fluïdesa verbal, orientació temporal-espacial, estructuració cognitiva, raonament, reminiscència …

 

Col·labora amb el teu vot!

L’AFA Baix Llobregat us anima a participar en les votacions votant nuetro projecte perquè surti elegit entre les 50 propostes guanyadores del concurs dels laboratporios CINFA, i puguem seguir oferint aquesta teràpia tan útil en els nostres centres per bé dels nostres malalts. És fàcil i no requereix de registre o requisits previs. Recordeu que es pot votar una única vegada i a un sol projecte. Un cop emès el vot, no podràs tornar a votar.

 

Poodeu  votar clicant al següent enllaç:

Página en la que votar proyecto AFA Baix Llobregat.

 Moltes gràcies pel vostre vot que tanta falta ens fa!