ca

Panellets per celebrar la Castanyada als Centre Aloïs.

 

Amb l’arribada de la tardor, i entre un gran ambient de Castanyada, el Centre Aloïs del Prat va dedicar el dia 30 d’Octubre a elaborar un aliment molt típic d’aquestes dates: els panellets!

Ja de bon dematí ens vam posar “manos a la obra”. En diferents grups i amb la col·laboració de tots els usuaris vam anar elaborant amb molt de compte cada panellet. Aquest any, n’hem fet per tots els gustos: de xocolata pels més llaminers, de pinyons pels més clàssics i finalment alguns més variats com d’ametlla, de coco i de codony.

Quan els panellets finalment van ser al forn i per tal d’amenitzar l’espera, vam fer una mica de disbauxa. Per animar la festa vam comptar amb una sessió de musicoteràpia a càrrec de Marc Coromines, que ens va oferir un recital de cançons relacionades amb la tardor i la castanyada. Finalment, quan les cames ja començaven a pesar, vam celebrar la bona estona que havíem passat tots plegats tastant els panellets, els moniatos i les castanyes que havíem preparat a l’inici de la jornada. Com que els panellets van tindre tant d’èxit entre els nostres usuaris, vam decidir que se’n emportessin alguns a casa per poder seguir celebrant la castanyada amb les famílies.

 

Isabel Macanaz, psicòloga. Coordindadora del Centre Aloïs del Prat.